» Termék kategóriák
» Bevásárlókosár
Az Ön kosara jelenleg üres!
» Minőségbiztosítás
Egészségmegőrzés, hagyományos népi gyógymód természetes gyümölcs, gyógynövény étrendkiegészítők, Flavin termékek, vitaminok, kolloidok, antioxidáns hatóanyag Flavinárium egészség A termékeket az Országos Élelmezés és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI) vizsgálja, szakvéleményezi, törzskönyvezi. A termékek a legszigorúbb Európai Uniós elvárásoknak is megfelelnek. A termék minőség és biztonság magas szintű biztosítása érdekében a gyártás a HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) minőségbiztosítási rendszert alkalmazva működik. Ezen belül kiemelt terület a GMP (Good Manufacture Practise) rendszer elemeinek fenntartása és folyamatos fejlesztése. Cégünk ISO 9001:2000 Minőségirányítási Rendszer Tanusítvánnyal is rendelkezik.   Egészségmegőrzés, hagyományos népi gyógymód természetes gyümölcs, gyógynövény étrendkiegészítők, Flavin termékek, vitaminok, kolloidok, antioxidáns hatóanyag Flavinárium egészség Egészségmegőrzés, hagyományos népi gyógymód természetes gyümölcs, gyógynövény étrendkiegészítők, Flavin termékek, vitaminok, kolloidok, antioxidáns hatóanyag Flavinárium egészség
    
» Gyógynövény kúra

! Elhúzódó betegeskedés esetén a gyógynövény, bio étrendkiegészítő termékek fogyasztásánál ajánlott alapkúra 3-6 hónap ! A kezelés 100% növényi hatóanyagokkal finoman, lépésről-lépésre regenerálja szervezetét. Az alapkúra utáni fogyasztással tovább javíthat egészségi állapotán, illetve stabilizálhatja szervezete természetes jó egészségét.

» Kezelés tapasztalatok

Kattintson rá:

Összes termék . . .

Flavin tapasztalatok . . 

 

» FlavinTV

Egészségmegőrzés, hagyományos népi gyógymód természetes gyümölcs, gyógynövény étrendkiegészítők, Flavin termékek, vitaminok, kolloidok, antioxidáns hatóanyag Flavinárium egészség  

Régebbi filmek ide katt: Egészségmegőrzés, hagyományos népi gyógymód természetes gyümölcs, gyógynövény étrendkiegészítők, Flavin termékek, vitaminok, kolloidok, antioxidáns hatóanyag Flavinárium egészség

» Számláló
» Jogi nyilatkozat

A weboldalon található és megvásárolható készítményekkel kapcsolatos, illetve azok gyógyhatásáról szóló információk kizárólag tájékoztató jellegűek! Előfordulhat, hogy ezen információk hiányosak vagy bizonyos esetekben nem egyeznek a konzervatív orvoslás felfogásával. Ennek megfelelően az itt feltüntetett információk nem tekinthetők úgy, hogy azok közzétevője a weboldalon olvasható információkkal szakmai tanácsadást vagy szolgáltatást nyújtana. Inkább személyes tapasztalatok, illetve sok-generációs népi megfigyelések eredményeit hivatottak közzétenni.

A feltüntetett információk nem helyettesítenek tehát egy szakemberrel (szakorvos, háziorvos) folytatott konzultációt. Ha úgy érzi, az Ön adott problémájára, betegségére vonatkozóan függőben maradt kérdései maradtak a webáruházban forgalmazott termékek arra való alkalmazásával kapcsolatban, a vásárlást megelőzően forduljon szakemberhez, orvoshoz vagy természetgyógyászhoz.

Mindent igyekeztem megtenni annak biztosítása érdekében, hogy a webáruházban található valamennyi információt megbízható forrásból szerezzem be: főképp a gyártótól, a kutatások központjából, a Crystal Institute Kft-től, valamit gyógynövény szakértők cikkeiből.

Egyre jobb egészséget kívánva: Mikola Annamária, az oldal szerkesztője, a Crystal Institute Kft független termékforgalmazója 

» Alternatív rendelés

Egészségmegőrzés, hagyományos népi gyógymód természetes gyümölcs, gyógynövény étrendkiegészítők, Flavin termékek, vitaminok, kolloidok, csíra készítmények, kozmetikumok segítségével Önnek, Önéret a Flavináriumból!   

Egészségmegőrzés, hagyományos népi gyógymód természetes gyümölcs, gyógynövény étrendkiegészítők, Flavin termékek, vitaminok, kolloidok, antioxidáns hatóanyag Flavinárium egészségHa nem sikerül a regisztráció kattintson a kosárkára és küldje el ezen a megrendelés úton amit kiválasztott. Vagy hívjon fel telefonon 20/5920630 és adja le személyesen nekem rendelését.

» Ajánlja tovább

Ha tetszik Önnek az áruház, ajánlja tovább ismerőseinek

 Egészségmegőrzés, hagyományos népi gyógymód természetes gyümölcs, gyógynövény étrendkiegészítők, Flavin termékek, vitaminok, kolloidok, antioxidáns hatóanyag Flavinárium egészség 

Köszönöm :)

Villarosa kapszula 60db (klimax tünetekre) (Klimax, változókor):

Villarosa kapszula A természetes hormon forrása.Rendben tartja a havi ciklust, csökkenti az éjszakai izzadást. Idősebb nőknél csökkenti a hüvelyszárazságot. Harmonizálja a hormonszintet, ennek köszönhetően gátolja a menstruáció idején fellépő hormonális alapon kialakuló bőrproblémákat (pl.:fokozott faggyúműködés, pattanások kialakulása). Flavin Villarosa étrendkiegészítő klimax, változókor problémák ellen természetes gyógynövény hatóanyag, hagyományos egészségmegőrzés, népi gyógymód az Ön egészségéért!

Ár: 3 510 Ft
db

További információk a termékről:

Villarosa
A természetes hormon forrása
A nők a hormonális változásokkal egészen az utolsó menstruációig - a terhesség hónapjainak kivételével - állandó kölcsönhatást élnek meg az ösztrogének, a progeszteron és az agyalapi mirigy hormonjai között.
Mindenkinek tudnia kell, hogy a menopausa nem betegség, hanem egy biológiai állapot, ami a hormonszint csökkenése következtében alakul ki.
A változás kora a hormontermelés visszaszorulásával jár. A legújabb kutatások eredményei a változásokat, az ösztrogén és progeszteron szint csökkenésével hozzák kapcsolatba, egyúttal alátámasztják, hogy a természetes ösztrogénekkel és progeszteronnal a kiesés pótolható, és a kellemetlen következmények leküzdhetők.
A szintetikus hormonokkal szemben, a természetes hormonok használata során nem alakulnak ki kellemetlen mellékhatások (méhrák és trombózis hajlam, stb.). A megfigyelések alapján állíthatjuk, hogy a hormonhiány következtében kialakult tünetek a természetes hormonok adására fokozatosan eltűnnek. A csontok és az erek visszaszerzik elveszített előnyös tulajdonságukat. A növényi kivonatokból a természetes hormonok jól felszívódnak.
Számos növényből nyerhető természetes hormon. Közülük is leginkább elterjedt a Wild Yam (Dioscorea villosa) progeszteron szerű anyagainak felhasználása. A Wild Yamból könnyen kinyerhető és átalakítható a hatóanyag. Ezáltal egy jó minoségű, megbízható, természetes hormon tartalmú készítmény született, a Villarosa kapszula, mely fitoprogreszteront és flavonoidokat tartalmaz.
Rendben tartja a havi ciklust, csökkenti az éjszakai izzadást. Idősebb nőknél csökkenti a hüvelyszárazságot. Harmonizálja a hormonszintet, ennek köszönhetően gátolja a menstruáció idején fellépő hormonális alapon kialakuló bőrproblémákat (pl: fokozott faggyúműködés, pattanások kialakulása). Ugyancsak csökkenti a menstruáció ideje alatt gyakran fellépő kellemetlen végtag ödémát, puffadást, ami a szervezet fokozott vízvisszatartása következtében alakul ki.
Csökkenti az étvágyat, ezért a fogyókúrát, illetve az ideális testtömeg megtartását elősegíti. Segíti a szexuális aktivitást, illetve jótékony hatással van a termékenységre. Amerikai tapasztalatok alapján kb. 40 %-kal csökkenti a menopauza kellemetlen tüneteit. Ezen túl csökkenti a triglicerid-, illetve növeli a HDL szintet. A flavonoidok a növényi antioxidánsokkal együtt lassítják az öregedést növelik az érfal rugalmasságát.

Összetevõk: Dioscorea Villosa gyökér kivonat, Cirok mag-héj szárítmány őrleménye, zselatin, színezék (titán-dioxid).

Villarosa kapszula Naponta 2 kapszula bő vízzel.

Az étrendkiegészítõ nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Villarosa kapszula Flavin étrendkiegészítő klimax, változókor problémák ellen természetes gyógynövény hatóanyag, hagyományos egészségmegőrzés, népi gyógymód Flavinárium az Ön egészségéért!

Kezdőlap | Regisztráció | Kosár tartalma, megrendelés | Országos házhozszállítás - GLS futárszolgálat | Flavinárium | Elérhetőségek | Oldaltérkép
Flavinárium egészség áruház - Ha nem sikerül regisztrálni, rendelni kérem használja a http://noveny-terapia.hu oldalt! Személy... - Webáruház készítés
JI