» Termék kategóriák
» Bevásárlókosár
Az Ön kosara jelenleg üres!
» Minőségbiztosítás
Egészségmegőrzés, hagyományos népi gyógymód természetes gyümölcs, gyógynövény étrendkiegészítők, Flavin termékek, vitaminok, kolloidok, antioxidáns hatóanyag Flavinárium egészség A termékeket az Országos Élelmezés és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI) vizsgálja, szakvéleményezi, törzskönyvezi. A termékek a legszigorúbb Európai Uniós elvárásoknak is megfelelnek. A termék minőség és biztonság magas szintű biztosítása érdekében a gyártás a HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) minőségbiztosítási rendszert alkalmazva működik. Ezen belül kiemelt terület a GMP (Good Manufacture Practise) rendszer elemeinek fenntartása és folyamatos fejlesztése. Cégünk ISO 9001:2000 Minőségirányítási Rendszer Tanusítvánnyal is rendelkezik.   Egészségmegőrzés, hagyományos népi gyógymód természetes gyümölcs, gyógynövény étrendkiegészítők, Flavin termékek, vitaminok, kolloidok, antioxidáns hatóanyag Flavinárium egészség Egészségmegőrzés, hagyományos népi gyógymód természetes gyümölcs, gyógynövény étrendkiegészítők, Flavin termékek, vitaminok, kolloidok, antioxidáns hatóanyag Flavinárium egészség
    
» Gyógynövény kúra

! Elhúzódó betegeskedés esetén a gyógynövény, bio étrendkiegészítő termékek fogyasztásánál ajánlott alapkúra 3-6 hónap ! A kezelés 100% növényi hatóanyagokkal finoman, lépésről-lépésre regenerálja szervezetét. Az alapkúra utáni fogyasztással tovább javíthat egészségi állapotán, illetve stabilizálhatja szervezete természetes jó egészségét.

» Kezelés tapasztalatok

Kattintson rá:

Összes termék . . .

Flavin tapasztalatok . . 

 

» FlavinTV

Egészségmegőrzés, hagyományos népi gyógymód természetes gyümölcs, gyógynövény étrendkiegészítők, Flavin termékek, vitaminok, kolloidok, antioxidáns hatóanyag Flavinárium egészség  

Régebbi filmek ide katt: Egészségmegőrzés, hagyományos népi gyógymód természetes gyümölcs, gyógynövény étrendkiegészítők, Flavin termékek, vitaminok, kolloidok, antioxidáns hatóanyag Flavinárium egészség

» Számláló
» Jogi nyilatkozat

A weboldalon található és megvásárolható készítményekkel kapcsolatos, illetve azok gyógyhatásáról szóló információk kizárólag tájékoztató jellegűek! Előfordulhat, hogy ezen információk hiányosak vagy bizonyos esetekben nem egyeznek a konzervatív orvoslás felfogásával. Ennek megfelelően az itt feltüntetett információk nem tekinthetők úgy, hogy azok közzétevője a weboldalon olvasható információkkal szakmai tanácsadást vagy szolgáltatást nyújtana. Inkább személyes tapasztalatok, illetve sok-generációs népi megfigyelések eredményeit hivatottak közzétenni.

A feltüntetett információk nem helyettesítenek tehát egy szakemberrel (szakorvos, háziorvos) folytatott konzultációt. Ha úgy érzi, az Ön adott problémájára, betegségére vonatkozóan függőben maradt kérdései maradtak a webáruházban forgalmazott termékek arra való alkalmazásával kapcsolatban, a vásárlást megelőzően forduljon szakemberhez, orvoshoz vagy természetgyógyászhoz.

Mindent igyekeztem megtenni annak biztosítása érdekében, hogy a webáruházban található valamennyi információt megbízható forrásból szerezzem be: főképp a gyártótól, a kutatások központjából, a Crystal Institute Kft-től, valamit gyógynövény szakértők cikkeiből.

Egyre jobb egészséget kívánva: Mikola Annamária, az oldal szerkesztője, a Crystal Institute Kft független termékforgalmazója 

» Alternatív rendelés

Egészségmegőrzés, hagyományos népi gyógymód természetes gyümölcs, gyógynövény étrendkiegészítők, Flavin termékek, vitaminok, kolloidok, csíra készítmények, kozmetikumok segítségével Önnek, Önéret a Flavináriumból!   

Egészségmegőrzés, hagyományos népi gyógymód természetes gyümölcs, gyógynövény étrendkiegészítők, Flavin termékek, vitaminok, kolloidok, antioxidáns hatóanyag Flavinárium egészségHa nem sikerül a regisztráció kattintson a kosárkára és küldje el ezen a megrendelés úton amit kiválasztott. Vagy hívjon fel telefonon 20/5920630 és adja le személyesen nekem rendelését.

» Ajánlja tovább

Ha tetszik Önnek az áruház, ajánlja tovább ismerőseinek

 Egészségmegőrzés, hagyományos népi gyógymód természetes gyümölcs, gyógynövény étrendkiegészítők, Flavin termékek, vitaminok, kolloidok, antioxidáns hatóanyag Flavinárium egészség 

Köszönöm :)

Preventa-125 szénsavas ivóvíz 1.5L (Daganat, ciszta ellen):

Preventa-125 szénsavas ivóvíz 1.5L Tudományos vizsgálatok, klinikai tesztek igazolták a deutérium élettani jelentoségét, a deutérium-megvonás daganatellenes hatását. A Preventa egy olyan csökentett deutérium-tartalmú termékcsalád neve, melynek egyik komponense egy magyar világszabadalom alapján létrehozott forradalmian új hatóanyag.
Ár: 1 730 Ft
db

További információk a termékről:

PREVENTA csökkentett deutárium tartalmú víz. Köztudott, hogy a felnőtt ember szervezetének mintegy 60-70%-a víz. A vízmolekulák egy része azonban a hidrogén- és az oxigénatomok mellett deutériumot is tartalmaz. Tudományos vizsgálatok, klinikai tesztek igazolták a deutérium élettani jelentőségét, a deutérium-megvonás daganatellenes hatását. A Preventa egy olyan csökentett deutérium-tartalmú termékcsalád neve, melynek egyik komponense egy magyar világszabadalom alapján létrehozott forradalmian új hatóanyag.
A hatóanyag alkalmazására épülő eljárás megoldást kínál a daganatos betegségek megelőzésére és gyógyítására. Az eljárás daganatellenes hatékonysága igazolt, és bizonyítottan nincs káros mellékhatása.

Alkalmazási javaslat: A Preventa-125 fogyasztása egészséges emberek számára kúraszerűen javasolt évente vagy kétévente, napi 1,0-1,5 literes mennyiségben, 1-2 hónapon keresztül. Betegek esetében a kúra első 2-3 hónapjában javasolt, ezt követően a Preventa-85 csökkentett deutérium-tartalmú ivóvíz fogyasztását ajánljuk. A Preventa-105 a konvencionális terápiák mellett is alkalmazható.

A kúra időtartama alatt egyéb folyadékok fogyasztása csak korlátozott mennyiségben javasolt. A napi mennyiséget 2,0-2,5 dl-es adagokra elosztva, étkezések előtt fél órával, ill. két étkezés között kell elfogyasztani. 
 

Tudta Ön? Szakirodalmi szemelvények a témához:

A szabadgyökök nagy reakcióképességű, rövid életű molekulák, melyek képesek a szervezet bármely sejtjében, szervében kárt okozni.

Elsősorban a szabadgyökök - melyek minden emberben aktívan megtalálhatóak - felelősek a nem genetikai eredetű daganatos és más súlyos megbetegedésekért. Az öregedési folyamatok, a szervezet kollagén kötőszöveti rostjainak károsodása, a ráncosodás és a bőr víztartalmának csökkenése is a szabadgyököknek köszönhető.

Azonban van esély a természetes egyensúly fenntartására, mégpedig megfelelő táplálkozással és a külső ártalmak csökkentésével!

Az antioxidáns leggyakrabban az élő szervezetben, illetve a táplálékban található, természetes vagy mesterséges vegyület.

A növényi antioxidánsok kivédhetik az agresszív szabadgyökök támadásait. Tehát mondhatjuk, hogy egyfajta védőpajzsa a szervezetünknek.

Nagy mennyiségben tartalmazzák ezen anyagokat a zöldség- és gyümölcsfélék, melyek rendszeres fogyasztásával jelentősen hozzájárulunk a szervezet antioxidáns egyensúlyának fenntartásához.

Gyógynövények és gyümölcsök hatóanyaga: a bio FLAVONOID

Prosztata, prosztata rák ellen gyógynövényekkel

Érdekes civil körlevél: Gyógyítható-e a rák?   

 

Kezdőlap | Regisztráció | Kosár tartalma, megrendelés | Országos házhozszállítás - GLS futárszolgálat | Flavinárium | Elérhetőségek | Oldaltérkép
Flavinárium egészség áruház - Ha nem sikerül regisztrálni, rendelni kérem használja a http://noveny-terapia.hu oldalt! Személy... - Webáruház készítés
JI